Vinylcollectie Van Nothing But Thieves Verrijkt Je Muziekervaring

De vinyl collectie van een van de meest opmerkelijke bands van het decennium, Nothing But Thieves, is gebleken een ware verrijking in de muziekervaring van fans en muziekliefhebbers.

Een unieke collectie:

De uit Engeland afkomstige alternatieve rockband Nothing But Thieves heeft sinds de oprichting in 2012 wereldwijd fans en bewonderaars verzameld, dankzij de unieke stijl en karakteristieke stem van zanger Conor Mason.

De band heeft nu besloten de muziekervaring van fans en muziekliefhebbers naar een hoger niveau te tillen door een exclusieve vinyl collectie uit te brengen. Het lid van de band, Joe Langridge-Brown, maakte de aankondiging in een recent interview.

"Onze vinyl collectie bevat al onze drie albums, "Nothing But Thieves", "Broken Machine" en "Moral Panic", en daarnaast enkele exclusieve stukken, zoals een limited edition vinyl versie van onze akoestische sessie."

Waarom zou je voor een vinyl collectie gaan?

De vraag is natuurlijk, waarom in deze digitale tijdperk zou iemand kiezen voor een vinylplaat.

Volgens Joe Langridge-Brown gaat het verder dan alleen het luisteren van muziek: "Het is een ervaring, een unieke kans om de muziek te beluisteren als een kunstvorm. Het geeft fans de kans om de muziek te ontdekken, de tracks langzaam te ontwarren en de nuances te ontdekken die ze eerder niet zouden hebben opgemerkt."

De vinyl collectie van Nothing But Thieves wordt geleverd met prachtige gestroomlijnde hoezen, artwork en teksten zodat fans de kans krijgen om de band en hun muziek op een geheel nieuwe manier te ontdekken.

Vinylcollectie Van Nothing But Thieves Verrijkt Je Muziekervaring

Maak deel uit van de exclusieve club:

De vinyl collectie van Nothing But Thieves is nu verkrijgbaar via de officiële website van de band en maakt deel uit van een exclusieve club die muziek op een unieke en authentieke manier wil beleven.

Door de eigenaren te worden van deze unieke collectie, maak je deel uit van een grotere gemeenschap van muziekliefhebbers die begrijpen dat er niets gaat boven het gevoel en de ervaring van het afspelen van een vinylplaat.

Blijf op de hoogte van Nothing But Thieves:

De vinyl collectie is slechts een van de manieren waarop Nothing But Thieves hun muziek naar nieuwe hoogten brengt en hun fans blijft verrassen.

Blijf op de hoogte van het nieuwste nieuws, shows en releases van de band door ze te volgen op hun sociale media-accounts of door de officiële website te bezoeken.

En wie weet, wie weet wat de band in petto heeft voor de toekomst.



Vinylcollectie Van Nothing But Thieves Verrijkt Je Muziekervaring



Previous
Next Post »
0 Komentar